У Кропивницькому визначили переможців конкурсу відео робіт до Дня батька

П'ятниця, 23 червня 2023 15:56

За ініціативи управління молоді та спорту міської ради  у Кропивницькому організували та провели конкурс відеорозповідей до Дня батька, який відзначали 18 червня.

Про конкурс попередили заздалегідь, учасникам запропонували створити власну відео розповідь про батька, розповісти про найцінніші життєві  моменти, спільні перемоги, традиції, повчальні історії тощо.

При оцінці відео враховувались загальна ідея  відеоролика; його тривалість (обмеження про хронометражу було до 3 хвилин) і відповідність визначеній темі.

Завершився прийом робіт 19 червня, а вже сьогодні, 23 червня, у Кропивницькій міській раді нагородили переможців. Їх вітав заступник міського голови Михайло Бєжан.

- Сьогодні ми раді вітати переможців відео конкурсу «Дякую тобі за все!», що приурочений був до Дня батька.  Варто зазначити, що всі ваші роботи щирі, справжні та особливо зворушливі. Нині багато батьків захищають  своїх дітей і країну від російського ворога зі зброєю в руках. А багато родин через війну і вимушену міграцію досі залишаються розділеними. Бажаю усім дочекатися своїх  батьків з Перемогою, а тим, чий батько поряд – насолоджуватися часом разом!

А, власне, подарунки  від управління молоді та спорту сьогодні отримали: Аліна Сметана, Єлизавета Єрещенко, Олександра Сопруненко, Єлизавета Берегуленко, Юлія Кадет, Юлія Качкіна, Аріна Овчаренко, Антоніна Підхлібна та Іван Лабутін.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01