У Кропивницькому визначилися переможці літнього Кубку з тенісу

Четвер, 29 червня 2023 16:29

Протягом чотирьох днів, із 25 по 28 червня, на тенісних кортах стадіону «Ятрань» тривав розіграш  літнього Кубку Кропивницького з тенісу серед школярів, присвячений Дню Конституції України. Співорганізаторами змагань  виступили управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, Кропивницька міська федерація тенісу та відділення НОК України в області.

У напруженій і насиченій цікавими моментами боротьбі перше місце здобув Руслан Лєбєдєв, срібним призером став його молодший брат Дмитро. а третє місце посів Вадим Мамаєнко.

Відзнаку «Приз глядацьких симпатій» отримала Уляна Заболотна.

Також в рамках турніру реалізовано один із напрямів Всеукраїнського спортивно-інтерактивного освітнього заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Голова відділення НОК України в області Вадим Бебко та голова Кропивницької міської федерації тенісу Петро Верстюк розповіли учасникам змагань про олімпійські та загальнолюдські цінності, якими має керуватися кожен спортсмен. На згадку про участь у заході юнаки та дівчата отримали від НОК тематичні футболки із символікою #OlympicLab.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13