У Кропивницькому власників занедбаних земельних ділянок закликають покосити на них бур’яни

Четвер, 22 червня 2023 14:21

У Кропивницькому власників занедбаних земельних ділянок закликають навести на них лад і покосити бур’яни. В іншому випадку їм загрожують штрафи. Про це повідомив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький.

- Звертаємо особливу увагу та наголошуємо про Правила благоустрою власникам та орендарям земельних ділянок. Їхній обов'язок - утримувати свої земельні ділянки та прилеглі до них території в належному стані, зокрема, своєчасно скошувати бур'яни та регулярно прибирати сміття, - зазначив Олександр Брюховецький.

Працівники інспекції з благоустрою в ході проведеного рейду виявили і зафіксували адреси земельних ділянок, які мають власників, але ніколи не косяться та не прибираються.

Зокрема, це земельна ділянка, де чагарники виросли у зріст людини, належить ПП "Корвет", вул. Героїв-рятувальників, 36; земельна ділянка, яка належить ТОВ "Геліос ТОРГ 2020", вул. Героїв-рятувальників, 17; земельна ділянка, яка знаходиться в приватній власності по вул. Любомира Гузара, 72.

- Якщо профілактичні бесіди, попередження та протоколи, згідно яких накладаються штрафні санкції від 850 до 1700 гривень, не діють, інспекція з благоустрою вислітлюватиме недбайливих господарів у соціальних мережах. Хай їм буде соромно, - зауважує Олександр Брюховецький.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01