У Кропивницькому вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків

Вівторок, 22 серпня 2017 16:11

Сьогодні, 22 серпня, у Кропивницькому вшанували працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків. В урочистостях взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, начальник Головного управління Національної поліції в області Сергій Кондрашенко, представники правоохоронних відомств, духовенства, а також рідні загиблих працівників поліції та військовослужбовців Нацгвардії України.

На знак пошани загиблим Героям працівники поліції поклали квіти до пам’ятного знаку Солдатам правопорядку. А Сергій Кондрашенко запевнив родини, які втратили найрідніших, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу та підтримку з боку відомства.

- Ми зібрались для того, щоб вшанувати пам’ять тих людей, які віддали своє життя, виконуючи свій службовий обов’язок. Правоохоронці завжди перебувають на передовій у боротьбі з криміналом, кожного дня ризикують власним життям, захищаючи громаду. Пам’ять про героїчні вчинки захисників назавжди залишаться у наших серцях, - зазначив Андрій Табалов. - Сьогодні на сході України іде неоголошена війна. Багато правоохоронців віддали своє життя, захищаючи рідну країну, багато ще залишилось і несуть службу. Зараз Україна переживає переломні, складні часи, але ми з вами маємо вірити в перемогу, повинні будувати цю сильну, демократичну, європейську державу. Низький уклін нашим захисникам, які щодня здійснюють подвиги, захищаючи нас. Вічна шана тим, хто віддав життя, виконуючи свій службовий обов’язок.

Під час заходу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень. Світлу пам’ять правоохоронців, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину і свій народ, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Усі новини