У Кропивницькому всі зупинки громадського транспорту проходитимуть щоденну дезінфекцію

П'ятниця, 27 березня 2020 17:16

Зупинки громадського транспорту у Кропивницькому проходять процедуру дезінфекції. Відсьогодні, на вимогу  міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в обласному центрі розпочалася санітарна обробка конструкцій зупинок громадського транспорту.

На базі Першого Державного пожежно-рятувального загону управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області  створені спеціальні бригади, що проводять дезінфекційну обробку зупинок, відповідно до затвердженого графіку робіт.

- Двічі на день, вранці та ввечері, а в центральній частині міста тричі на день, рятувальники, які пройшли відповідне навчання, у спеціальному захисному одязі  оброблятимуть гіпохлоридом натрію близько двохсот зупинок громадського транспорту нашого міста, - повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко. -  З усіх питань щодо дезінфекційних  заходів  просимо звертатися мешканців міста до міського штабу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій за телефонами 22-86-20, 22-86- 22, до фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та до спеціалістів Кіровоградського обласного лабораторного центру. 

Усі новини