У Кропивницькому ярмаркували таланти

Четвер, 7 вересня 2017 17:09

Сьогодні, 7 вересня, на площі перед міською радою Кропивницького стартував “Ярмарок талантів”. Цього дня свої роботи мешканцям міста презентують гуртки позашкільних навчальних закладів, Центрів естетичного виховання, закладів культури  обласного центру.

Свято творчості урочисто відкрив секретар міської ради Андрій Табалов.

- Творче навчання – це процес, що починається з дитинства, коли в душу дитини закладаються основні естетичні принципи, що допомагають у становленні її здібностей, талантів, умінь і знань, сміливо увійти до епохи нового розвитку і зайняти в ній гідне місце, усвідомлюючи себе особистістю й індивідуальністю, - зазначив у вітальному слові Андрій Табалов. - Сьогодні до вашої уваги представлені роботи усіх гуртків нашого міста де кожна дитина зможе обрати собі заняття до душі. Отже, бажаю вам сьогодні вибрати правильне, корисне та інформативне дозвілля, а також просто гарно провести час.

Крім презентації робіт декоративно-прикладного мистецтва під час концертної програми свої таланти демонстрували вокалісти та хореографічні гуртки. Ознайомитись із дитячою творчістю на “Ярмарок талантів” завітав і міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він підійшов до кожного стенду, аби познайомитись із керівниками гуртків та якомога більше дізнатись про той чи інший напрям ужиткового мистецтва чи технічної творчості. Міський голова відзначив, що Кропивницький надзвичайно багатий на талановиту молодь, і міська влада робить усе, щоб підтримати її творчий розвиток.  

Усі новини