У Кропивницькому з нагоди професійного свята відзначили кращих працівників торгівлі

Четвер, 25 липня 2019 14:53

Сьогодні, 25 липня, напередодні професійного свята - Дня працівників торгівлі, у міській раді Кропивницького вітали кращих представників торговельної галузі обласного центру.

З вітальним словом до винуватців святкової події звернувся заступник міського голови Олександр Мосін.

- Донедавна я так само, як і ви, працював на підприємстві, тому знаю у повній мірі специфіку вашої роботи, - відзначив заступник міського голови. - Наше з вами спільне завдання працювати над вдосконаленням культури виробництва, якості надання послуг. А покупець у відповідь завжди віддячить своєю посмішкою за увагу та ввічливість. З нагоди свята хочу побажати вам, щоб клієнти до вас приходили з посмішкою, і з посмішкою йшли від вас, задоволені якістю наданої послуги. Зі святом!

Олександр Мосін виконав також почесну місію і вручив працівникам закладів торгівлі міста заслужені відзнаки. Грамоту міської ради отримали: директор будівельно-господарського гіпермаркету “Епіцентр К” Євген Вознюк та завідувач магазином № 11 ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Ольга Нечепоренко.

Теплі слова вітань на адресу працівників торгівлі цього дня пролунали і від профільного заступника міського голови Андрія Паливоди. Посадовець вручив Грамоти департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького 41-ому працівнику сфери торгівлі.

У свою чергу в.о.директора департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Тетяна Ломова оголосила Подяку департаменту колективам: магазину № 141 ТОВ Вересень Плюс», магазину «Єва № 807» ТОВ «РУШ», магазину «Сільпо» ТОВ «Сільпо фуд» м.Кропивницький, магазину № 106 ТОВ «Вересень Плюс», магазину «Лео Кераміка» ФОП Тимченка В.С.

Насамкінець для винуватців свята пролунали вітання від вихованців дитячого дошкільного закладу “Оленка”.

Усі новини