У Кропивницькому з нагоди професійного свята відзначили поліцейських

Середа, 5 липня 2023 10:56

04 липня виповнюється 8 років з дня, коли перші українські поліцейські прийняли присягу. Робота правоохоронців ніколи не була легкою і безпечною. Нині ж, в умовах повномасштабного російського вторгнення, навантаження й ризики, з якими вони стикаються, зросли в рази.

З нагоди професійного свята — Дня національної поліції України у Кропивницькому відбулися урочисті заходи. Участь у них, на запрошення начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Романа Козьякова, взяли голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд та заступник Кропивницького міського голови Олександр Мосін.

- У надзвичайно складний час ми відзначаємо ваше професійне свято. Ворог лютує, вбиває українців, нищить наші мирні міста і села, економіку, руйнує все, до чого може дотягнутися. Від імені громади області висловлюю вам слова подяки і поваги, тому що ви нині працюєте не лише в тилу, захищаючи закон і правопорядок, а й воюєте на передовій. Хочу ще раз подякувати вам і запевнити, що влада завжди була і є партнером правоохоронців. Разом із вами рухаємося вперед до виконання основного завдання — Перемоги, - зазначив у вітальній промові Андрій Райкович.

Привітав працівників Нацполіції з професійним святом і Олександр Мосін.

- Війна змінила вашу роботу, загострила відповідальність, розширила спектр задач. Ви ж, у свою чергу, не спасували перед труднощами й продовжуєте якісно й професійно виконувати свою роботу. Від імені всіх кропивничан вітаю вас з професійним святом, бажаю впевненості у правильності обраного шляху. На нас чекає дуже багато роботи. Спочатку Перемога, а потім - відбудова всього, що поруйнував ворог, - зазначив посадовець.

Заступник міського голови також вручив подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету старшій слідчій відділення поліції №2 Кропивницького Євгенії Воропай та заступнику начальника управління поліції з превентивної діяльності Кропивницького районного управління Валерію Палію.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13