У Кропивницькому з прийдешнім святом привітали захисників і захисниць України

Четвер, 13 жовтня 2022 14:17

День 14 жовтня - особливий для всіх українців. Це День захисників та захисниць рідної держави, День українського козацтва, День створення УПА  і Покрова Пресвятої Богородиці. 

У переддень свята в Кропивницькій міській раді привітали мужніх українських воїнів та вручили їм заслужені відзнаки від міської влади.

- У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці українці відзначають  День захисників і захисниць України та День козацтва, - відзначив під час урочистостей секретар міської ради Олег Колюка. -  Від початку збройної агресії, 232 день поспіль наші хоробрі і відважні воїни невтомно боронять рідну землю, нашу свободу, захищаючи не лише Україну,  а й весь світ від зла, що зветься росія. Низький уклін вам, звитяжні наші воїни, захисники і захисниці  нашої свободи    і незалежності, оборонці віри та гідності всього нашого народу. Дякуємо за те, що ми маємо змогу вільно дихати під українським небом.

Сьогодні Олег Колюка виконав почесну місію та вручив Грамоти і Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету кропивницьким військовослужбовцям за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов’язків, вірність Військовій присязі та з  нагоди Дня захисників і захисниць України.

Щиро вітаємо із відзнаками і прийдешнім святом українських воїнів! Дякуємо вам, наші хоробрі захисники! Віримо, що Герої повернуться до своїх родин з Перемогою і  під синьо-жовтим прапором виросте не одне покоління щасливих, незалежних українців та україночок.

Усі новини