У Кропивницькому з професійним святом вітали працівників соціальної сфери

П'ятниця, 3 листопада 2017 17:20

У міській раді Кропивницького сьогодні, 03 листопада, вітали тих, хто своєю щоденною працею створює ефективну систему соціального захисту України в непростих умовах сьогодення,з їх професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.

Цього дня кращих соціальних працівників Кропивницького привітали міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов та голови Подільської і Фортечної районних рад Руслан Фросиняк і Олександр Кришко.

- Сьогодні ми шануємо людей, праця яких сфокусована на найголовнішій цінності суспільства - людині, на задоволенні її щоденних проблем та інтересів, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. -  Ви обрали для себе нелегку, але надзвичайно благородну і дуже потрібну професію - надавати дієву допомогу тим, хто її потребує. На людей вашої професії покладена дуже відповідальна і почесна місія – вибудовування дбайливого та адресного ставлення до долі кожної людини: допомогти працевлаштуватися, отримати матеріальну допомогу в особливі моменти життя, відчути родинний затишок і турботу. Громадяни, яким ви щодня допомагаєте долати труднощі й розв’язувати важливі життєві проблеми, високо цінують вашу благородну й відповідальну працю. Працівникам соціальної сфери завжди були притаманні такі якості, як високий професіоналізм, самовіддане служіння обраній справі, доброта, чуйність і щедрість душі.

А щоб праця соціальних працівників була ще ефективнішою, а кропивничани мали можливість в одному місці отримати усі види послуг і допомог, в обласному центрі  заплановано спорудження сучасного, оснащеного новітніми технологіями Центру надання допомог. Цю новину працівникам соціальної сфери повідомив очільник міста Андрій Райкович. За його словами, такий Центр буде створений у приміщенні колишнього кібернетико – технічного коледжу, а роботи з його облаштування розпочнуться вже наступного будівельного року.

Керівники міста і районів разом із теплими словами привітань, виконали почесну місію – вручили кращим з кращих відзнаки обласної, міської та районних у Кропивницькому рад. Вітальні слова на адресу соціальних працівників звучали сьогодні і від  голови міської організації ветеранів України Володимира Зуєва.

По завершенні офіційної частини, учасники урочистостей підняли келихи із шампанським за здоров’я усіх працівників соціальної сфери міста. Щоб  давали щедрі сходи посіяні ними зерна добрих справ, щоб робота приносила задоволення і людську вдячність.

 Хай ваше життя буде багате на щастя, любов та удачу. Здоров’я вам і вашим рідним, благополуччя в кожному домі, радості у кожному прожитому дні, який стане початком сходження до нових висот! Щастя вам, здійснення мрій, впевненості у майбутньому, миру та любові!

Усі новини