У Кропивницькому з професійним святом вітали рятувальників

Вівторок, 17 вересня 2019 15:43

Сьогодні, 17 вересня, українські рятувальники відзначають своє професійне свято. Кропивничани добре знають і гідно шанують їхню важку і відповідальну працю. Міська рада Кропивницького активно і тісно співпрацює з міським і обласним управліннями ДСНС.

Міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов виконали почесну місію і вручили кращим працівникам служби з надзвичайних ситуацій відзнаки міської ради та її виконавчого комітету.

Керівники міста відзначили, що служба ДСНС у Кропивницькому має славну історію і міцні традиції.

- Те, що ви представники героїчної професії, що ви люди мужні, загартовані, патріотичні, продемонстровано вашою ризикованою роботою під час ліквідації надзвичайних ситуацій у нашому місті  і службою на  Сході країни., - наголосив Андрій Райкович. - Тому від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету я щиро вітаю вас із професійним святом. Безумовно, реалізувати на практиці ваш головний девіз: запобігти, врятувати, допомогти — в сучасних умовах відповідально і почесно. Успішної і спокійної вам служби!

Андрій Табалов долучився до привітань і підкреслив, що професійні дії кропивницьких рятувальників під час ліквідації масштабної пожежі на майданчику по вулиці Київській, де паркувалися автомобілі – цистерни скрапленого газу, вселила у кропивничан впевненість у надійності служби з надзвичайних ситуацій.

Усі новини