У Кропивницькому за один день ліквідували два незаконних сміттєзвалища

Понеділок, 7 серпня 2017 15:52

Сьогодні, 7 серпня, у Кропивницькому комунальники за один день ліквідували відразу два несанкціонованих сміттєзвалища: біля контейнерних майданчиків по вулиці Разіна та поряд із Гаєм Десантників.

Протягом дня з обох смітників разом машини КП “Універсал 2005” вивезли близько 75 тонн сміття. У роботах з ліквідації незаконних сміттєзвалищ взяли участь двоє спеціалістів комунального підприємства та спеціальна техніка: трактор, навантажувач і два самоскиди - ЗІЛ і КАМАЗ.

За інформацією від КП “Універсал 2005”, тільки впродовж липня з території міста було вивезено близько 2 тисяч тонн сміття. Лише з одного контейнерного майданчика біля Далекосхідного кладовища за травень і червень поточного року комунальним підприємством було вивезено близько 3 тисяч тонн відходів.

У той же час. працівники “Універсалу 2005” скаржаться, що після ліквідації одного звалища через кілька днів на його місці утворюється нове. Кропивничани свідомо звозять і скидають будівельне сміття біля контейнерних майданчиків для побутових відходів.

Міська влада звертається до містян з проханням вивозити  усі відходи, які утворюються в ході ремонтно-будівельних робіт і підлягають спеціалізованій утилізації, виключно на міське сміттєзвалище на Завадівці, а не залишати його біля найближчого контейнерного майданчика. Поважайте себе, кропивничан та рідне місто!

Усі новини