У Кропивницькому запрацює психологічна майстерня для багатодітних сімей «Фасилітаємо»

Середа, 10 квітня 2024 15:22

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно з волонтерами Кіровоградської обласної організації Українського Червоного Хреста запрошують багатодітні сім’ї взяти участь в груповій зустрічі з психологічного розвантаження з елементами творчості.

Метою заходу є надання психологічної підтримки багатодітним сім’ям, стабілізація їх психоемоційного стану, допомога у  відновленні внутрішніх ресурсів, набутті нових  навичок саморегуляції та самодопомоги, зниження тривожності та вміння диференціювати свої емоції, відновлення соціальних зв’язків та знаходження опори “тут і тепер”. Отримані знання для батьків нададуть змогу краще розуміти своїх дітей та створити алгоритм дій для налагодження психоемоційного стану усіх членів сім’ї.

Волонтери Товариства Червоного Хреста України проведуть заняття з елементами творчості, презентують техніки самодопомоги, вправи для заспокоєння та поради для стійкості. Зустрічі будуть корисними всім, хто рідко чи часто відчуває емоційне спустошення, втому, напругу в тілі, паніку, злість, сум, а також тим, хто хоче підтримати своїх близьких.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6ZmuQdrUBUqnoixd9

Дата проведення: 15 та 16 квітня. Початок о 15.00 в кімнаті 126 Кропивницької міської ради.

Усі новини