У Кропивницькому запрацювала ще одна поліцейська станція

Четвер, 1 лютого 2024 16:50

У Кропивницькому у мікрорайоні Стара Балашівка відкрили поліцейську станцію сьогодні, 01 лютого. Це вже третій офіс поліцейського громади в місті, відкритий в рамках підписаного меморандуму між міською владою та Нацполіцією.

Привітати місцевих жителів та поліцейського офіцера громади Віталія Гниляка, який нестиме тут службу, з цією подією завітали начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, заступник міського голови Олександр Мосін та керівник головного управління Нацполіції в області Роман Козьяков.

- Стара Балашівка - це великий мікрорайон, де мешкають понад 6 тисяч жителів. Цілком логічно, що тут має бути такий пункт, як осередок захисту і правопорядку. Це потрібна справа, адже в складні часи живемо, в країні війна, тому присутність поліцейського і правопорядок повинні бути, - наголосив Андрій Райкович і вручив поліцейському офіцеру громади Віталію Гниляку ключі від нової автівки, на якій він виконуватиме професійні обов’язки.

Привітав з відкриттям чергової поліцейської станції і начальник головного управління Нацполіції в області Роман Козьяков, відзначивши, що в області це вже 41 поліцейська станція. Тільки торік, в складних умовах воєнного часу, на Кіровоградщині відкрили 9 поліцейських станцій. Більше, ніж в мирні роки. Роман Козьяков подякував Кропивницькій міській владі за співпрацю на користь людям, адже кожна така станція - маркер стабільності громадського порядку у мікрорайоні чи громаді.

Місцеві познайомилися зі своїм поліцейським офіцером громади – лейтенантом Віталієм Гниляком. Тепер він триматиме з балашівцями постійний контакт, забезпечуватиме порядок на ввіреній йому території. За кошти міського бюджету для комфортної роботи в офіс поліцейського громади придбали меблі, оргтехніку, для обслуговування мікрорайону забезпечили пально-мастильними матеріалами.

Очільники міста й області поцікавилися також життям мікрорайону у місцевих жителів, відвідали також загальноосвітню школу №15, перевірили стан укриття і пункту незламності.

Усі новини