У Кропивницькому завершується громадське обговорення проєкту містобудівної документації

Понеділок, 26 червня 2023 11:18

Довідка про громадське обговорення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ Охорона навколишнього природного середовища)  містобудівної  документації  Внесення змін до Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницький (окремої її частини – земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014 в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука)”

На підставі Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку розроблено “Звіт про стратегічну екологічну оцінку (розділ “Охорона навколишнього природного середовища) містобудівної документації “Внесення змін до Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницький (окремої її частини – земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014 в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука)”. Замовник: УПРАВЛІННЯ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ КРОПИВНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. Виконавець: ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО „УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ IНСТИТУТ ПРОЕКТУВАННЯ МІСТ «ДIПРОМIСТО» імені Ю.М. БІЛОКОНЯ”.  

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  містобудівної документації  «Внесення змін до Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницький (окремої її частини – земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014 в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука)” оприлюднено  на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради в розділі ”Новини”, та 23.12.2022 р. та  опубліковано  в друкованому засобі масової інформації  “Нова газета”.

Зауважень та пропозицій від громадськості щодо заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки протягом 15 днів не надходило. Зауваження та  пропозиції  департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської обласної військової адміністрації департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної військової адміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області направлено розробнику проєкту документа державного планування Державному підприємству «Український Державний науково-дослідний інститут проєктування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя» Інформація про початок громадського обговорення проєкта містобудівної документації «Внесення змін до містобудівної документації Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницького (окремої його частини  земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014)  в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука», з розділом «Охорона навколишнього природного середовища», що є звітом про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, розміщена на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради в розділі ”Новини”, управління містобудування та архітектури в розділі “Публічна інформація”, та опубліковано  в друкованому засобі масової інформації “Нова газета” та “Кропивницький вечірній”.     Зауважень та пропозицій від громадськості до проєкта містобудівної документації «Внесення змін до містобудівної документації Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницького (окремої його частини земельної ділянки з кадастровим номером   3510100000:36:304:0014) в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука», з розділом «Охорона навколишнього природного середовища», що є звітом про стратегічну екологічну оцінку у складі містобудівної документації, протягом 30 днів не надходило.    Враховано пропозиції та зауваження департаментів екології та природних ресурсів і охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації до .проєкта містобудівної документації «Внесення змін до містобудівної документації Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницького (окремої його частини  земельної ділянки з кадастровим номером  3510100000:36:304:0014). Документ державного планування проведення транскордонних консультацій - не потребує.

Громадські слухання проєкту містобудівної документації «Внесення змін до містобудівної документації Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницького (окремої його частини земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014)  в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука», з розділом «Охорона навколишнього природного середовища» відбулися 14.06.2023 р.

За результатами громадських слухань вирішили визнати  громадські слухання проєкту щодо внесення змін до містобудівної документації Генерального плану та Плану зонування території міста Кропивницького (окремої його частини - земельної ділянки з кадастровим номером 3510100000:36:304:0014) в межах вулиць Михайлівської та Миколи Смоленчука зі зміною зони Р-2 – рекреаційної зони активного відпочинку та території зелених насаджень загального користування, на зону багатоквартирної житлової забудови Ж-4” такими, що відбулися відповідно до порядку денного, регламенту та чинного законодавства.  

Протокол громадських слухань розміщено на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради: Кропивницька міська рада. - Управління містобудування та архітектури. - Публічна інформація. Кропивницька міська рада. - Громадянам. - Громадська участь. - Громадські слухання.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01