У Кропивницькому завершуються роботи зі створення гемодіалізного центру

Середа, 30 серпня 2017 16:20

Роботи зі створення гемодіалізного центру у Кропивницькому виходять на фінішну пряму. Будівельники завершують внутрішнє оздоблення, виконують благоустрій прилеглої території, триває монтаж обладнання для гемодіалізу.

Ознайомитися із ходом реалізації важливого медико-соціального проекту приїхав генеральний директор підприємства-інвестора «Фрезеніус Україна» Володимир Подворний. Він разом із міським головою Андрієм Райковичем оглянули приміщення майбутнього гемодіалізного центру.

- Гемодіалізне обладнання «Фрезеніус» добре відоме у всьому світі, - відзначив Володимир Подворний. – Наші спеціалісти ведуть його монтаж і скоро центр запрацює у Кропивницькому. Необхідно відзначити, що для своєї апаратури ми готуємо спеціальні розчини безпосередньо на місці, вони завжди свіжі і не потрібно закуповувати їх у готовому консервованому вигляді. Це гарантія надання якісних послуг людям із хворими нирками.

Задоволений ходом будівельних робіт і Андрій Райкович.

- Це надзвичайно важливий для міста медичний заклад, - наголосив очільник міста. – Його відкриття з нетерпінням очікують понад сто кропивничан, для яких вчасний гемодіаліз – це питання життя і смерті. При повноцінній роботі у три зміни ми зможемо максимально забезпечити необхідною медичною допомогою мешканців міста.

Новий гемодіалізний центр планується ввести в експлуатацію у Кропивницькому у вересні до Дня міста.

Усі новини