У Кропивницькому живуть дбайливі господарі

Субота, 16 вересня 2017 18:48

Сьогодні. 16 вересня, під час урочистостей з нагоди Дня міста у Кропивницькому відзначили переможців міського огляду-конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у 2017 році.

Найдбайливіші господарі Кропивницького стали першими пасажирами одного із 20 великих автобусів, які за кошти міського бюджету закуплені для обласного центру.

Дипломи переможців і грошові премії лауреатам вручили міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

За підсумками конкурсу, кращий благоустрій у своїй багатоповерхівці змогли створити мешканці будинку по вулиці Солдатській,56.  Житло перебуває на балансі ЖЕО №2, начальник Любов Марченко. Друге місце визначено за будинком №24  по Лінії 5-а на селищі Гірниче. Його мешканці утворили ОСББ «Наш дім – 24»  і обрали головою Костянтина Мельника. «Бронза» - за багатоповерхівкою по вулиці Преображенська, 10. Тут господарює ЖЕО №1 з начальником Світланою Ковальовою.

            На території Подільського району Кропивницького переможцем у номінації кращий будинок приватного сектора стало домоволодіння по вулиці Матросова, 7, де господар Світлана Стороженко. На другому місці – будинок по вулиці Якуба Коласа, 3 (Оксана Артишкова), на третьому – житло по провулку Криничуватому, 13 (Людмила Клеймьонова).

            У Фортечному районі обласного центру перемогли будинки по вулиці Тургенєва, 11 (Оксана Ковтуненко), по вулиці Гуляницького, 23 (Наталя Авдієнко) та по вулиці Салтикова-Щедрина, 25/34 (Ольга Харкіна), які зайняли, відповідно  місця з першого по третє.

           Переможці отримали інформаційні таблички на будинок і грошову винагороду. Мешканці багатоповерхівки  з найкращим благоустроєм отримали 10 тисяч гривень, за друге місце у цій номінації вручена премія 7 тисяч гривень і за третє – 3 тисячі гривень. Ще десять багатоквартирних будинків будуть премійовані винагородами по одній тисячі гривень у якості заохочення.

            Кращим у приватному секторі вручені сертифікати на 4, 3 та 2  тисячі гривень за 1, 2 та 3 місця. Передбачені також двадцять  заохочувальних нагород по 500 гривень.

Усі новини