У Кропивницькому з’явився патріотичний вуличний арт-об’єкт "Незламність-32"

П'ятниця, 25 серпня 2023 14:35

У середмісті Кропивницького на площі перед міською радою встановили арт-об’єкт "Незламність-32". Вулична інсталяція присвячена державним святам - Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України. Автор ідеї патріотичного арт-об'єкта — голова Кропивницької районної ради Андрій Лейбенко.

- Хотілося зробити щось незвичне і яскраве, біля чого кропивничани могли б зупинитися і подумати. Так виникла ідея створити ось таку інсталяцію: до металевої конструкції приєднані дерев’яні кругляки в кольорах українського прапора. Це символічна конструкція — всі елементи в ній рухаються, при цьому лишаючись об’єднаними і разом. Так і всі українці під час війни — рухаються, переміщуються, але при цьому залишаються згуртованими, а наша Україна — єдиною і непорушною, - розповів Андрій Лейбенко.

Автор ідеї каже, реалізувати в місті арт-проєкт сучасного вуличного мистецтва допомогли друзі. Він мобільний і функціональний, тож його можна використовувати й для інших візуалізацій. Такі ідеї вже є.

Кропивничани можуть подивитися і сфотографуватися біля патріотичної інсталяції "Незламність-32" протягом трьох днів — до 27 серпня.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01