У міській раді Кропивницького напрацьовується майбутня схема теплопостачання обласного центру

П'ятниця, 2 червня 2017 17:12

Міська влада Кропивницького наполегливо продовжує працювати над створенням нової сучасної схеми теплопостачання в обласному центрі. Для цього вивчається передовий досвід міст України, запрошуються до міської ради провідні спеціалісти у сфері розробки та реалізації новітніх програм теплозабезпечення.

Сьогодні, 02 червня, у міській раді Кропивницького обговорювали стан та перспективи розвитку теплопостачання міста Кропивницького. У нараді під головуванням секретаря міської ради Андрія Табалова взяли участь академік АБУ, радник Віце-Прем’єр-Міністра України з питань енергетики та екології Олександр Сігал та заступник начальника управління, начальник відділу комунальної теплоенергетики управління інженерних ситем Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Світлана Потапенко.

Фахово вели діалог з питань модернізації системи теплозабезпечення заступник міського голови Олександр Мосін, начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, керівники теплогенеруючих підприємств, житлово-експлуатаційних організацій міста. Вони презентували спеціалістам з Києва місцеві теплопостачальні комплекси та окреслили проблемні питання підприємств в процесі підготовки та проходження опалювального сезону. Натомість гості видали рекомендації з розроблення ефективної схеми теплопостачання Кропивницького, підготовки регіональної програми модернізації ситем теплопостачання та ознайомили з досвідом як централізації, так і децентралізації у сфері теплопостачання в населенних пунктах України.

Після наради її учасники відвідали та познайомилися з умовами діяльності кропивницьких теплогенеруючих підприємств: ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” та КП “Теплоенергетик”.

Усі новини