У міській раді Кропивницького обговорять реалізацію ключових будівельних об’єктів міста

Понеділок, 16 квітня 2018 14:24

Цього тижня у міській раді Кропивницького проведуть низку організаційних, узгоджувальних заходів стосовно реалізації ключових проектів на головних будівельних майданчиках міста, а також подальшої стратегії пасажироперевезень, особливо у пільговому сегменті. Про це сьогодні, 16 квітня, під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович. Очільник міста звернувся до своїх заступників, керівників відповідних управлінь, які опікуються стратегічними будівельними проектами, з вимогою відповідально ставитись до документації та дотримання планів будівельних робіт.

- Ми запланували в роботу низку надзвичайно серйозних будівельних об'єктів: від “Арки” і шляхопроводу до завершення будівництва будинку по вулиці Генерала Жадова, початку реконструкції коледжу, музичної школи №1, музею Осмьоркіна, цілої низки доріг та спортзалів, – зазначив Андрій Райкович. - Це різні за масштабами і обсягами будівельні проекти, але відповідальність за якісну документацію, дотримання планів будівельних робіт, з орієнтовними термінами, хто і як контролює, має бути однаковою: чи то об'єкт на тридцять мільйонів, чи на триста тисяч.

На всіх галузевих нарадах міський голова зобов’язав бути присутніми представників фінансового управління та управління економіки. За бажанням можуть бути присутніми депутати, голови фракцій.

Усі новини