У міській раді Кропивницького привітали з Днем Святого Миколая дітей загиблих Героїв АТО та ООС

Четвер, 19 грудня 2019 16:42

Сьогодні, 19 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов привітали з чарівним святом Святителя Миколая Чудотворця дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО та ООС, зникли безвісти або ж залишаються в полоні у ворога.

У Кропивницькому таких діток, яким ще не виповнилося 16 років, сорок двоє. Кожному з них керівники міста вручили святкові подарунки – солодощі та м’які іграшки.

- Ми завжди раді вас бачити, спілкуватися з вами, тим більше напередодні новорічних свят. І ми приготували вам новорічні подарунки. А потім до вас на площу прийде головний Святий Миколай. Там у нього вже ціла резиденція працює, - вітаючи зазначив Андрій Райкович. - Я хочу щиро привітати вас, ваших мам з усіма святами. Нехай Новий рік, Різдво прийдуть до нас з миром, добром, гарними новинами. Щоб ні в кого більше не було біди. Ми бажаємо вам міцного здоров'я, щоб ви були слухняними, розумними дітками. Щоб рідні раділи вашим успіхам.

До привітань міського голови приєднався і секретар міської ради.

- Хочу побажати вам, батьки, берегти наших діток, адже вони у нас найкращі, - звернувся  з вітальним словом Андрій Табалов. - А діткам я бажаю бути слухняними, щоб Святий Миколай завжди приносив вам подарунки. Нам усім я бажаю миру, злагоди і всього найкращого!

Усі новини