У міській раді Кропивницького схилили голови у хвилині мовчання перед Галереєю Героїв

Середа, 23 серпня 2017 14:24

У міській раді Кропивницького сьогодні, 23 серпня, вшанували пам’ять українських воїнів, які віддали свої життя за право свого народу жити у вільній, незалежній країні.

На третьому поверсі будинку міської ради облаштована Галерея Героїв, де і розпочалася зустріч керівництва міста з родинами загиблих, військовополонених та зниклих безвісти під час виконання військових обов'язків в зоні проведення антитерористичної операції.

Інсталяція складається із 182 світлин загиблих Героїв АТО з усієї області та фотографій гарячих точок бойових дій, які стали символами героїзму наших воїнів: Донецький аеропорт, Дебальцеве, Савур Могила, Іловайськ…

Ініціаторами створення Галереї Героїв стала міська організація захисників Вітчизни «Бойове братство», а міська влада підтримала таку важливу ініціативу.

- Ми хочемо цим стендом не дaти зaбути тих, хто зaгинув нa цiй вiйнi. Вони гідно прожили своє життя від народження до відходу у вічність, ми ж маємо бути гідними у своєму житті їхній пам’яті, - наголосив у своєму виступі представник «Бойового брaтства» Олег Кукуленко.

Предстaвники мiської влaди, вiйськовослужбовцi тa родини зaгиблих учaсникiв AТО у хвилині мовчання схилили голови перед  українськими Героями.

Усі новини