У міській раді Кропивницького відзначили кращих посадовців міського самоврядування

Четвер, 7 грудня 2017 15:36

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З професійним святом своїх колег – депутатів місцевих рад, членів їх виконавчих комітетів, спеціалістів виконавчих органів привітав заступник міського голови Олександр Мосін.

- Дозвольте передати вам щирі вітання від міського голови Андрія Райковича і секретаря міської ради Андрія Табалова. Ми переконані, що всі ми, на якій би посаді хто не працював у міській владі, маємо чесно, професійно, віддано трудитися на благо Кропивницького та його громади, виконувати заповіт Олександра Пашутіна – «Служіння громаді має бути метою життя», - відзначив у своєму вітальному слові Олександр Мосін. – У місцевому самоврядуванні працюють люди, які стоять найближче до вирішення щоденних нагальних проблем людей. Саме тому наше головне завдання сьогодні полягає у швидкій і якісній демонстрації мешканцям, що ми єдина команда і міській владі під силу крок за кроком домогтися  довгоочікуваних змін і ефективно управляти містом.

Олександр Мосін щиро побажав усім службовцям міцного здоров’я, витримки, енергії і щоденного бажання працювати по сучасному, бути патріотами рідного міста. Цього дня секретар міської ради виконав також приємну місію - вручив відзнаки міської ради та виконавчого комітету кращим працівникам місцевого самоврядування.

Почесними грамотами міської ради Кропивницького та її виконавчого комітету відзначені Олександр Вергун, начальник управління розвитку  транспорту та зв’язку, Надія Гришина, головний спеціаліст відділу прийому громадян Центру соціальних виплат та компенсацій управління  соціального захисту населення Подільської районної у місті Кропивницькому ради та Вікторія Лопатіна, головний спеціаліст сектору контролю загального відділу міської ради.

Цього дня у міській раді також підвели підсумки конкурсу «Посадовець року» і нагородили переможців і його учасників.

А святковий настрій в урочистій залі майстерно створив камерний оркестр музичного училища під керівництвом Наталії Хілобокової лауреат міжнародних і  всеукраїнських конкурсів Олександр Безай.

Усі новини