У міській раді Кропивницького вітали лауреата міської журналістської премії імені Віталія Ципіна 2020 року

П'ятниця, 5 червня 2020 15:57

Кореспондент газети «Україна Центр» Сергій Полулях став лауреатом міської журналістської премії імені Віталія Ципіна 2020 року.

Заслужену нагороду майстру пера вручив міський голова Кропивницького Андрій Райкович сьогодні, 05 червня, напередодні професійного свята - Дня журналіста.

Премію імені Віталія Ципіна міська рада Кропивницького започаткувала 2018 року, а ім’я нового лауреата називають кожні два роки

Цьогоріч з п’яти номінантів поважне журі конкурсу визначила переможцем Сергія Полуляха. Його публікації акцентують увагу на розвитку економічного, соціального та культурного життя Кропивницького. Вони мають аналітичний характер, спрямовані на утвердження гуманістичних ідеалів, слугують прикладами утвердження в суспільстві принципів толерантності, загальнолюдських ідеалів громадянського миру та злагоди.

Навіть отримуючи диплом та квіти, Сергій Полулях не випустив з рук диктофон і, користуючись нагодою, поставив запитання Андрію Райковичу. А от міський голова запевнив, що завжди відкритий до спілкування з журналістами.

- Сергію, я вас вітаю з отриманням цієї високої премії. Ви її заслужили, - відзначив у своєму слові міський голова. - Дякую за ваш професіоналізм та об’єктивність.  Сьогодні важко уявити інформаційний простір Кропивницького без вашої роботи, без ваших публікацій, без ваших досліджень і знахідок. Я високо шаную і ціную роботу кропивницьких журналістів, особливо, коли йдеться про майстерність  і цікаво подані матеріали. Нових творчих знахідок і успіхів у вашій відповідальній роботі!

Усі новини