У міській раді Кропивницького вітали з перемогою юних боксерів ДЮСШ №1

Понеділок, 21 серпня 2017 16:30

Сьогодні, 21 серпня, секретар міської ради Андрій Табалов та депутат міської ради, віце-президент Кіровоградської обласної федерації боксу Олександр Шамардін зустрілися з юними боксерами, які представляли Кропивницький на міжнародних змаганнях та на чемпіонаті України і здобули перемоги.

Влітку цього року у фіналі XXI Міжнародного турніру класу "А" пам`яті Семена Трестіна, який проходив у Одесі, Кропивницький представляв учень комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» відділу фізичної культури та спорту міської ради» Тамерлан Мірашов. Боксер став переможцем змагань у ваговій категорії до 56 кг. А на чемпіонаті України з боксу у Харкові серед жінок у ваговій категорії до 57 кг перемогла вихованка цієї ж школи Аміна Булах. Щоб привітати переможців і вручити їм матеріальну винагороду, спортсменів запросили до міської ради Кропивницького.

- Дуже приємно, що у нашому місті є молоді люди, спортсмени якими ми можемо пишатися, - наголосив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Це надзвичайно важливо, що у кропивницької молоді є позитивний приклад того, як перемагати і досягати вершин, гідно представляти своє місто як на міжнародному рівні, так і на всеукраїнському.

Усі новини