У міській раді Кропивницького з професійним святом вітали працівників торгівлі

Четвер, 26 липня 2018 12:00

Сьогодні, 26 липня, напередодні професійного свята - Дня працівників торгівлі, у міській раді Кропивницького вітали кращих представників торгівельної галузі обласного центру.

З вітальним словом до винуватців святкової події звернувся міський голова Андрій Райкович.

-  Ви є працівниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби кропивничан. Адже розвиток торговельної мережі, висока якість надання послуг та культура обслуговування населення - це результат вашої непростої роботи, - відзначив очільник міста. -  Всі ви — від продавця до керівника великого торгівельного комплексу трудитеся над формуванням економічного потенціалу рідного міста та всієї України. Сьогодні серед нас ті, хто своєю працею, досвідом заслужили на добре слово і подяку від громади.

Андрій  Райкович виконав також почесну місію і вручив працівникам закладів торгівлі міста заслужені  відзнаки. За  вагомий внесок у розвиток сфери торгівлі та побутового обслуговування населення міста Кропивницького, сумлінну працю ,високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників торгівлі Почесною  грамотою  Міської ради міста Кропивницького та виконавчого комітету нагороджено Набоченко Світлану Леонідівну - завідувача фірмовим магазином № 1 Товариства з додатковою відповідальністю «Мясокомбінат «ЯТРАНЬ».

Грамоту міської ради отримала Масанська Ольга Василівна - виконуюча обов’язки директора ринку «Шахтарський» КП «Ринково-побутові послуги»,  а Подяку міської ради та виконавчого комітету оголошено керуючій гіпермаркету «Велмарт» Литвин Олені Василівні,  підприємцю Луценко  Інні Олександрівні, районній керуючій магазинами Товариство «АТБ-маркет» міста Кропивницького Ожиговій Олені Вікторівні та заступнику директора фірмової торгівлі  Товариство з додатковою відповідальністю  «М’ясокомбінат «Ятрань» Яценко Ніні Михайлівні.

Теплі слова вітань на адресу працівників торгівлі цього дня пролунали і від профільного заступника міського голови Олександра Грабенка.

Він від усієї душі подякував їм за плідну працю, побажав  міцного здоров'я, миру,  злагоди, добробуту в сім'ях і вдячності від щедрих покупців за відмінне обслуговування, щоб з кожним днем міцнів престиж обраної професії, а  професійний успіх був постійним супутником у житті та вручив Грамоти від департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького.

Усі новини