У міській раді Кропивницького з Великодніми святами привітали родини загиблих Героїв АТО

Четвер, 25 квітня 2019 16:37

Сьогодні, 25 квітня, у міській раді Кропивницького з нагоди прийдешнього Світлого Свята Воскресіння Христового міський голова Андрій Райкович зустрівся із вдовами загиблих учасників АТО.

У Великодній зустрічі також взяли участь заступник міського голови Наталія Дзюба та керуючий Кропивницькою єпархією Православної церкви України єпископ Кропивницький і Голованівський Марк.

З нагоди свята міський голова вручив родинам загиблих Героїв АТО, воїнів, що перебувають у полоні, та таких, що пропали безвісти, 64 подарункових Великодніх пакунків.

- Наші з вами зустрічі напередодні великих свят вже стали доброю традицією. І сьогодні я надзвичайно радий вас всіх бачити, радий, що маю можливість вас привітати з Великодніми святами, - зазначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Ми пам’ятаємо і завжди будемо вдячні тим, кого сьогодні немає серед нас. Щиро вас вітаю, бажаю, щоб були щасливими і здоровими ви і ваші сім’ї. Щоб це свято ви зустріли з радістю і надією на краще, бо вона допомагає нам жити, робити добрі справи.

Зі словами підтримки звернувся до жінок і єпископ Кропивницький і Голованівський Марк.

- Ми зібралися такою родиною, яка відчула виклики сьогодення, бо війна для вас — це не щось далеке, а те, що ввійшло в ваш дім, що торкнулося вашого серця, - зауважив єпископ Марк. - В пам’ять про ті події ми проводимо різні заходи, будуємо меморіали, але це не для вас, бо немає нічого у світі, що зітерло з вашого серця ті страшні спогади. Це для майбутнього покоління, яке не замислюється, якою ціною здобувається мир. Саме для них ми хочемо закарбувати пам’ять про ваших рідних, щоб вони зрозуміли, що свобода — це велика цінність, і є люди які розуміють ціну цієї свободи. Бажаю вам кріпитися, відчувати підтримку Бога і близьких. А ми, у свою чергу, підтримаємо вас своїми молитвами.

Усі новини