У міській раді Кропивницького за кожною виборчою дільницею закріплена відповідальна за технічну готовність посадова особа

Вівторок, 26 лютого 2019 17:00

Працівники виконавчих органів міської ради Кропивницького здійснюватимуть ретельний контроль за технічною готовністю виборчих дільниць до виборів Президента України. Сьогодні, 26 лютого, секретар міської ради Андрій Табалов провів робочу нараду  з відповідальними працівниками міської ради, які слідкуватимуть за перебігом підготовки приміщень дільниць та їх належного матеріально-технічного забезпечення для роботи дільничних виборчих комісій.

- Ми повинні дуже ретельно та відповідально поставитись до підготовки і проведення чергових президентських виборів, - наголосив, звертаючись до колег, Андрій Табалов. - На сьогодні перед нами стоїть надважливе завдання - належним чином забезпечити усі 122 виборчі дільниці необхідними матеріально-технічними засобами. Час спливає дуже швидко, тому необхідно негайно розпочати підготовку. За кожною дільницею закріплена відповідальна посадова особа, яка і повинна контролювати процес підготовки. Я особисто перевірятиму приміщення виборчих дільниць, особливо тих, які мають проблеми із готовністю до виборчого процесу.

Відповідно до розпорядження міського голови, відповідальні за виборчі дільниці посадовці повинні до 01 березня перевірити і надати інформацію щодо наявності у приміщеннях телефонного зав’язку, підключення електричних мереж, інтернет – зв’язку, опалення приміщення, забезпечення комп’ютером та принтером, сейфом, телефонними апаратами, аварійним освітленням, аптечкою, вогнегасниками, Державним Прапором України, стендами для розміщення офіційних матеріалів комісії, столами і стільцями у достатній кількості. Обов’язковою є також наявність пандусу та кнопки виклику для осіб з інвалідністю.

Про відсутність того чи іншого обладнання або технічних засобів посадові особи оперативно повідомлятимуть апарат міської ради для швидкого реагування і вирішення проблем.

Усі новини