У пасажирському транспорті Кропивницького дотримуються протиепідемічних заходів

Середа, 11 листопада 2020 12:17

Сьогодні, 11 листопада, спеціалісти управління розвитку транспорту та зв'язку міської ради спільно з представниками Укртрансбезпеки в Кіровоградській області здійснили рейдову перевірку пасажирських транспортних засобів у Кропивницькому щодо належного дотримання відповідних санітарних норм та виконання протиепідемічних заходів.

Рейдова бригада перевірила дотримання правил перевезення пасажирів, забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, санітарної обробки салону транспортного засобу.

Члени комісії перевірили маршрутні транспортні засоби підприємств ПП “Укравтоінвест”, КТ “Автолегіон-Варванської Ю.В.”, комунальні тролейбуси на кінцевих зупинках.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що підприємства-перевізники забезпечені дезінфікуючими засобами, санітарна обробка салону проводиться після кожного виконання рейсу. Перед виїздом на маршрут кожному водієві вимірюють температуру тіла.

- Водії в масках. До того ж, вони слідкують аби пасажири надягали засоби індивідуального захисту. За цим стежать і кондуктори в тролейбусах. У водія, що працює на 5 маршруті, є маски не лише для себе, а й при необхідності для пасажирів, - зауважив начальник відділу організації пасажирських перевезень та дорожнього руху Микола Цирфа.

- Для нас важлива безпека кропивничан. Тому у рамках тижня “Безпеки дорожнього руху” ми проводимо перевірки, роз'яснюємо, акцентуємо увагу водіїв на необхідності підвищення загального рівня свідомості учасників дорожнього руху, якісного надання транспортних послуг, - зазначив головний спеціаліст відділу державного контролю управління Укртрансбезпеки в Кіровоградській області Вадим Опря.

Усі новини