У полі зору громадської комісії - увесь спектр житлових питань

Вівторок, 4 липня 2023 15:30

Сьогодні, 04 липня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Комісія розглянула подані громадянами документи й відповідні заяви та рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік у першочергову чергу для отримання тимчасового житла п’ять родин вимушених переселенців з Донецької області.

Члени комісія погодили взяття громадян на квартирний облік: у першочергову чергу 3 родини учасників бойових дій, із яких 2 родини з числа внутрішньо переміщених осіб, у позачергову чергу — дружину померлого учасника ліквідації аварії на ЧАЕС 1 категорії та 6 родин за місцем роботи в ГУ ДСНС України в області.

Під час засідання також затвердили рішення про надання двох службових квартир, виключення та віднесення квартири до числа службових, внесення змін до рішення виконавчого комітету “Про розподіл та надання жилих приміщень у гуртожитках, які належать до комунальної власності Кропивницької міської територіальної громади ”.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13