У схемі руху громадського транспорту до селища Нового готуються тимчасові зміни

Вівторок, 29 червня 2021 15:51

У зв’язку з капітальним ремонтом шляхопроводу, на автомобільній дорозі державного значення M-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - 3нам’янка поблизу готельно-ресторанного комплексу «Ліана» буде перекрито рух автотранспорту.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник, проїзд до селища Нового на період виконання ремонтних робіт буде здійснюватися за затвердженою схемою об’їзду через промислову зону Кропивницького (залізничний переїзд на 703 км дороги М-12).

Про точну дату початку ремонтних робіт буде повідомлено додатково.

Враховуючи зміни у схемі руху, графіки руху автобусного маршруту № 274 «селище Нове – площа Богдана Хмельницького» та тролейбусного маршруту № 11 «селище Нове – Автовокзал - площа Богдана Хмельницького» будуть відкориговані.

Зміниться і місце кінцевої зупинки маршрутів. На шляху слідування автобусів № 274 та тролейбусів № 11 у сел. Нове першою зупинкою стане «сел. Нове», наступні – «Гуртожиток» та «Центр», передостання - «Психіатрична лікарня», а кінцева  - «АЗС LONGO», на якій транспортні засоби будуть здійснювати міжрейсовий відстій.

Відновлення штатного розкладу руху заплановане на 20 серпня 2021 року.

Усі новини