У центрі уваги житлові питання: у Кропивницькій міській раді відбулося чергове засідання громадської комісії

Вівторок, 5 березня 2024 15:52

Засідання громадської комісії з житлових питань відбулося у Кропивницькій міській раді сьогодні, 05 березня.

Відповідно до заяв та поданих документів комісія під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла п’ять сімей вимушених переселенців. Відповідно до наданих документів одна сім’я переїхала до нашого міста з Запорізької області, а по дві родини - з Луганської та Донецької областей, всі мають підстави для включення до першочергової черги.

Також члени комісії погодили затвердження списків та реєстрів перереєстрації громадян, які потребують поліпшення житлових умов, надання ордера на жиле приміщення у гуртожитку по просп. Університетському, буд.21, взяття громадян на квартирний облік (у першочергову чергу - 7 учасників бойових дій та 7 внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій; у позачергову чергу - дитину позбавлену батьківського піклування; особу з інвалідністю внаслідок війни і матір загиблого воїна). Крім цього, погоджено включення до першочергової черги родину громадянки, яка перебувала у загальній черзі (син набув статусу учасника бойових дій).

Під час засідання комісія підтримала переведення квартирної справи з громадянки на її сина та відмовила двом громадянам у взятті їх разом з родинами на квартирний облік, оскільки відповідно до житлового законодавства, вони забезпечені житловою площею в межах норми, визначеної законодавством України.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01