У ЦНАПі Кропивницького сьогодні “День відкритих дверей”

Четвер, 30 березня 2017 17:54

Сьогодні, 30 березня, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Кропивницького відбувся традиційний щорічний “День відкритих дверей”.

Відвідувачі Центру із 9.00 до 12.00 мали можливість отримати консультації з питань отримання адміністративних послуг, в тому числі з видачі документів дозвільного характеру, безпосередньо від керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

Із мешканцями міста сьогодні спілкувалися очільники Управління Держпраці у Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, Управління Держпродспоживслужби в м. Кіровограді, Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області, Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, обласного управління лісового та мисливського господарства.

Відвідувачі Центру висловили задоволення якістю обслуговування спеціалістами ЦНАПу та можливістю отримати консультації від безпосередніх керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

Усі новини