Учасники бойових дій у Другій світовій отримали від міської влади Кропивницького матеріальну допомогу, подарунки і теплі слова вітань

Понеділок, 7 травня 2018 16:48

Щороку, напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівництво міста вітає теплими словами ветеранів і вручає подарунки та грошову допомогу.

Цього року з нагоди 73-ої річниці перемоги у Другій світовій війні відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради Кропивницького грошову допомогу у розмірі однієї тисячі гривень отримали 261 учасник бойових дій, інвалідів війни та жертв нацистських переслідувань на загальну суму 261 тисяча гривень. Упродовж трьох днів працівники виконавчих органів міської ради у вільний від роботи час приходили до ветеранів, щоб привітати їх зі святом Перемоги.

А сьогодні, 7 травня, міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов, заступники міського голови Олександр Мосін, Наталія Дзюба і Олександр Грабенко та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко особисто завітали до учасників війни, щоб побажати їм здоров’я та довгих років життя.

Андрій Райкович побував у гостинах у Миколи Черненка та партизанки Марії Неумиваної. Чоловікам вручив квіти та матеріальну допомогу. Під час теплого спілкування ветерани ділилися спогадами про жахіття війни.

Секретар міської ради цього дня відвідав інвалідів війни Лідію Єреміну та Володимира Чуйкова. Олександр Грабенко привітав Володимира Коропалова та Володимира Левченка, Олександр Мосін відвідав Валентину Долженко та Марію Майданюк, Наталія Дзюба — Ганну Куроп’ятникову та Івана Нечаєва, Альвіна Бондаренко завітала з привітаннями до Леоніда Фільштейна.

Усі новини