Усе про касові апарати: у Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва триває навчальний процес

Четвер, 7 вересня 2023 16:40

Семінар для підприємців про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг відбувся в Центрі підтримки підприємництва Кропивницької міської ради сьогодні, 07 вересня.

Участь у семінарі взяли начальниця Кропивницької ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області Оксана Якименко, начальниця відділу фактичних перевірок управління аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області Наталія Набієва, завідувачка сектором реєстрації користувачів ГУ ДПС у Кіровоградській області Наталія Плаксіна, головна державна інспекторка Кропивницької ДПІ Анастасія Рога та директор департаменту з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради Ніна Рахуба.

Навчання проводили для суб’єктів господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій/програмні реєстратори розрахункових операцій.  Під час семінару до відома СПД довели законодавчі зміни в застосуванні РРО/ПРРО та розміри штрафних санкцій за незастосування РРО/ПРРО.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28