Усі дитячі і спортивні майданчики у Кропивницькому мають бути облікованими і мати свого господаря

П'ятниця, 1 лютого 2019 15:59

Два дитячих і один спортивний майданчики, зведені у селищі Новому за програмою «Громадський бюджет» у 2018 році передані у власність територіальної громади  селища. Відповідне рішення прийняла міська рада на своєму першому засіданні чотирнадцятої сесії у четвер, 31 січня.

- Відтепер у майданчиків є господар, а значить їх утримання буде належним, а санітарний стан і благоустрій прилеглої території – задовільним, - переконана заступник начальника  управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська. – Ми передаємо у власність громади селища спортмайданчик по вулиці Металургів, 10 і два дитячих майданчики за адресами: вулиця Металургів, 18 та 36.

Про необхідність повної інвентаризації усіх дитячих і спортивних майданчиків заявив під час сесії депутат Олег Краснокутський. За його словами, у місті є величезна кількість таких майданчиків, але більшість з них безгосподарні.

- Такого не має бути, - наголосив Олег Краснокутський. – Адже це, перш за все, питання безпеки для дітей, які граються тут, чи займаються спортом. Тому необхідно, щоб кожен майданчик у Кропивницькому був облікований і перебував під опікою.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович протокольно доручив опрацювати це питання у найкоротші терміни.

Усі новини