Усі виборчі дільниці на території Кропивницького були належно підготовлені до проведення виборів Президента України

Вівторок, 23 квітня 2019 11:39

Ключовою подією минулого тижня став другий тур виборів Президента України. Це відзначив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня.

- Українці зробили свій вибір. Детальним аналізом результатів виборів займуться політологи, а наше завдання - тримати у центрі уваги бажання людей жити у комфортному, чистому і безпечному місті, - наголосив очільник міста. – Тому опікуємося кожною територією, кожним комунальним об’єктом, кожним житловим будинком. Розвиваємо далі сферу комунальних послуг, адже люди, у першу чергу, очікують покращення роботи комунальних підприємств і пов’язують з цим загальне підвищення рівня життя.

Загалом, повідомив міський голова, всі виборчі дільниці Кропивницького спрацювали в штатному режимі: своє завдання в організації виборчого процесу міська рада Кропивницького виконала професійно.

Високу організацію у технічній підготовці виборчих дільниць до голосування відзначив і голова спеціальної робочої групи з контролю за станом приміщень дільниць у Кропивницькому, секретар міської ради Андрій Табалов.

- Проведені вибори дають можливість зробити об’єктивний аналіз готовності виборчих дільниць до наступного виборчого марафону, який відбудеться вже цієї осені, - звернув увагу Андрій Табалов. – У нас є час зробити оргвисновки і поміняти адреси тих дільниць, де була тіснява, чи в яких не змогли належним чином забезпечити нормальні умови роботи виборчих комісій. Крім того, всі необхідні для організації виборів атрибути – кабінки, урни тощо необхідно взяти на відповідальне зберігання.

Андрій Райкович і Андрій Табалов подякували усім закріпленим за дільницями працівникам міської ради за відповідальність у роботі з технічного забезпечення  приміщень дільниць.

У контексті виборчого процесу я звертаю увагу комунальних служб Кропивницького, спецінспекції, управління містобудування та архітектури міської ради щодо приведення до ладу усіх рекламних площин, – поставив завдання міський голова. - Після дощів на багатьох біг-бордах шматки лозунгів, облич, а шпалери вулицями  ганяє вітер.

Андрій Райкович також вчергове звернув увагу керівників профільних виконавчих органів, що з власниками бордів необхідно вести постійний і системний діалог, аби вони усвідомлювали власну відповідальність перед громадою, розуміли невідворотність адміністративного покарання за невиконання правил благоустрою міста та довели нарешті до ладу всі  рекламні  площини, і не тільки з естетичної, а і технічної точки зору.

Усі новини