Установка ямкового ремонту дорожнього покриття поновила свою роботу на дорогах Кропивницького!

Четвер, 13 червня 2019 08:52

У середу, 12 червня, у Кропивницькому відновили поточной ремонт дорожнього покриття. Цього дня установка ямкового ремонту доріг працювала по вулиці Вокзальный. Сьогодні ями ліквідовують по вулиці Шульгіних. У той же час, гарячим асфальтом ремонтують проїжджу частину по вулиці Комарова. Протягом дня усунути ямковість планують також по вулиці Куроп’ятникова.

Спеціалісти КП «Універсал 2005» займаються і ліквідацією в місті несанкціонованих сміттєзвалищ. Вони утворилися  на вулицях Салтикова - Щедріна, Андріївській, та Полтавській.

За графіком у Кропивницькому працюють і сміттєвози. Підмітально-прибиральні машини «Глобус» прибирають побічне сміття по центру – по вулицях Пушкіна та Куроп'ятникова.

Спеціалісти КП" Благоустрій" активно виконують доручення міського голови – викошують та вигрібають сміття по вулицях Соборній, Євгена Тельнова, в скверах Прикордонників та Андрія Бузуляка. А у сквері Першому трамваю траву виполюватимуть.

У парку Ковалівському комунальники працюватимуть спільно зі студентською та учнівською молоддю, яка трудиться на громадських роботах. Спеціалісти КП «Благоустрій» займуться також встановленням квіткових інсталяцій на площі Богдана Хмельницького.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13