УВАГА! У Кропивницькому триває обговорення проєктів регуляторних актів щодо місцевих податків та зборів

Вівторок, 25 травня 2021 10:08

Повідомляємо про оприлюднення проєктів регуляторних актів – рішень Кропивницької міської ради:

"Про встановлення ставок єдиного податку" та аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту;

"Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки" та аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту;

"Про встановлення ставок туристичного збору" та аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту;

«Про встановлення ставок збору за місця для паркування транспортних засобів» та аналізу регуляторного впливу вказаного проєкту

 

Розробником проєктів регуляторних актів є департамент з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради.

 

Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу розміщено на офіційній сторінці Кропивницької міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.kr-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», «Оприлюднення проєктів регуляторних актів» за посиланням: http://www.kr-rada.gov.ua/oprilyudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv/.

 

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об'єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення (з 24.05. по 23.06 2021 року) шляхом письмових та усних повідомлень до департаменту з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради.

Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта: вул. Велика Перспективна, 41, м. Кропивницький, 25022, департамент з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради, тел. (0522) 356151, 356155, 356154 е-mail: ekonomika@krmr.gov.ua.

 

Відповідальні особи –- начальник управління економіки Тетяна Ломова (тел. (0522) 356151); начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алла Козлова (тел. (0522) 356154).

Усі новини