В умовах сильного снігопаду комунальники Кропивницького забезпечили роботу міського пасажирського транспорту у штатному режимі

Вівторок, 25 грудня 2018 12:41

Комунальна техніка Кропивницького всю ніч розчищати дороги міста від снігу, комунальники прибирали повалені дерева, ремонтували обірвані лінії електропередач.

Погода додала роботи спеціалістам комунальних підприємств: за ніч у Кропивницькому випало 10 міліметрів опадів, а висота снігового покриву досягла 17 сантиметрів.

На звільнення транспортних магістралей від снігу  вночі виїхало 20 одиниць техніки: 9 тракторів МТЗ, 3 снігоочисника КДМ ЗІЛ-130, 6 комбінованих (плуг + піскороскидальне обладнання) МАЗів і один ЗІЛ та навантажувач.

У той же час над розчищенням від снігу прибудинкових територій працювали 226 двірників житлово-експлуатаційних організацій.

За інформацією в.о. заступника міського голови Олександра Вергуна, техніка продовжує працювати і вдень, оскільки сніг у місті не припиняється. Із настанням вечора і пониженням температури, зусилля спеціалістів і техніки КП «Універсал 2005» зосередяться на посипці складних ділянок руху протиожеледною сумішшю.

- Зусиллям комунальників належну оцінку дали транспортники., адже весь пасажирський транспорт виїхав на роботу у штатному режимі, - наголосив Олександр Вергун. – У той же час, міська рада Кропивницького знову звертається до власників автомобільного транспорту не паркуватись на узбіччях доріг, аби комунальна техніка могла якісно розчищати місто від снігу.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13