В умовах війни стабільне газопостачання у Кропивницькому є завданням надзвичайної ваги

Вівторок, 20 грудня 2022 14:49

Головою правління ВАТ "Кіровоградгаз" обрано Сергія Бака — фахівця з багаторічним досвідом управлінської роботи на підприємствах "Укртрансгаз", "Черкаситрансгаз" й в самому товаристві по газопостачанню та газифікації Кіровоградщини. Рішення ухвалено наглядовою радою компанії ВАТ "Кіровоградгаз", повідомляється на сайті підприємства.

Заступник міського голови Олександр Мосін взяв участь у представленні нового керівника трудовому колективу.

Олександр Мосін наголосив на важливості співпраці та взаєморозуміння  підприємства з органами місцевого самоврядування. В умовах війни безперебійне стабільне газопостачання усіх  населених пунктів області є завданням надзвичайної ваги. У першу чергу, коли йдеться про об’єкти критичної інфраструкутри.

- Я добре розумію які виклики сьогодні стоять перед нами, як важливо зберегти кожного фахівця та посилити нас усіх для того, щоб зробити нашу команду більш ефективною. Серед першочергових завдань, які я ставлю перед собою — це реалізація стратегії упорядкування та виведення роботи на новий рівень. Все це заради того, аби кожен з 250 тисяч наших абонентів безперебійно забезпечувався газом й отримували якісні послуги. – відзначив, у свою чергу,  Сергій Бак.

 

Усі новини