Вакцинальні бригади у Кропивницькому отримали додаткові ноутбуки для ефективнішої організації щеплень

Вівторок, 2 листопада 2021 16:23

Вчора, 01 листопада, під час апаратної наради Кропивницький міський голова Андрій Райкович наголосив на необхідності забезпечення додатковим комп’ютерним обладнанням міських пунктів вакцинації від COVID-19.

Сьогодні  кількість бажаючих зробити вакцину від підступного коронавірусу у Кропивницькому стрімко зросла. Біля пунктів вакцинації практично щодня  вишиковуються черги -  роботи у медиків додалося. Аби процес імунізації відбувався ефективніше та швидше, медики потребували додаткових комп’ютерів. На заклик одразу відгукнувся ТДВ «М’ясокомбінат» Ятрань».

Сьогодні начальник відділу матеріально – технічного забезпечення підприємства Дмитро Бірець передав педіатрам КНП ЦПМСД №1, що входять до складу вакцинальних бригад, в користування 4 ноутбуки.

- Ми всі знаємо, якою підступною та смертельно небезпечною є коронавірусна хвороба, особливо штам «Дельта». Те, що містяни зрозуміли важливість вакцинації від неї - дуже важливо. Водночас розуміємо, яке навантаження нині отримали медичні працівники Щоб трохи полегшити їх роботу та пришвидшити процес вакцинації ми і передали  медикам необхідні ноутбуки. Головне, щоб всі наші містяни були здоровими, - підкреслив Дмитро Бірець.

Медичні працівники подякували колективу підприємства за підтримку та запевнили, що і надалі робитимуть усе, від них залежне, аби вакцинальна кампанія у Кропивницькому тривала за планом.

Усі новини