Вчасний розрахунок за отримані послуги – гарантія стабільної роботи комунальних підприємств Кропивницького

Понеділок, 31 січня 2022 15:08

З проханням до кропивничан вчасно і у повному обсязі сплачувати за  комунальні послуги звернувся міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 31 січня. Одночасно, абонентські служби мають активізувати роботу з боржниками.

- Розумію, що багатьом зараз нелегко. Але якраз ті люди, які отримують маленьку пенсію, стараються платити за комуналку вчасно, - відзначив міський голова. -  Але в місті є чимало злісних неплатників, які геть не бідні, а мають тисячні борги! Головне управління ЖКГ, активізуйте працівників ЖЕО, абонслужби підприємств комунальної сфери. Сьогодні для нас  важливо, щоб кожна гривня надходила на рахунки надавачів комунальних послуг вчасно.

Населення Кропивницького  є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно сплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна і якісна робота  підприємств-надавачів таких послуг, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців Кропивницького.

Опалювальний сезон 2021/2022 року - у розпалі  і для стабільного його проходження КП «Теплоенергетик» має вчасно ліквідовувати всі аварійні ситуації, що виникають на теплових мережах, та розрахуватися за електроенергію, природний газ та водопостачання.                               

 Варто також пам’ятати, що  у разі  утворення боргів за спожиті житлово-комунальні послуги, органи соціального захисту населення припиняють призначення боржникам  житлової субсидії. Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, вимушених відключень від тепло-, водо-, газо- та електропостачання, припинення надання субсидії просимо мешканців міста Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Усі новини