Великодній ярмарок запрошує 13 квітня кропивничан та гостей міста на площу перед міською радою!

Понеділок, 10 квітня 2017 14:23

У суботу в Кропивницькому відбувся перший обласний весняний ярмарок. Спеціалісти виконавчих органів міської ради взяли активну участь в його організації і отримали, разом із колективами підприємств міста подяку від міського голови за успішну і злагоджену роботу.

- Весняний ярмарок був ретельно підготовлений, - відзначив Андрій Райкович. - В обласний центр свою продукцію привезли і сільгоспвиробники з багатьох районів області. Городяни мали можливість придбати якісні продукти до Великоднього свята. А хто не встиг – 13 квітня, на чистий четвер, вже традиційно на площі перед міською радою буде зранку працювати міський передсвятковий ярмарок. Тому прошу подбати, щоб всі господині, які не встигли поярмаркувати в суботу, змогли скупитися наступного четверга.

У Кропивницькому повним ходом триває і підготвка фестивалю «Великоднє диво». В рамках фестивалю різноманітні смаколики, святкова випічка, Великодні вітання від школярів, від народних майстрів, від усіх кропивничан організовано будуть доправлені українським воїнам: і в третій полк спеціального призначення, і через волонтерів на фронт.

- Це буде гарне вітання їм від міста на Великдень, - наголосив Андрій Райкович. - Прошу також подумати, як ми привітаємо діток з особливими потребами, багатодітні родини, переселенців, вихованців дитячих будинків. Давайте не забувати про тих, хто щодня чекає від нас добрих вчинків.

Усі новини