Великомісні автобуси готуються до виходу на пасажирські маршрути у Кропивницькому

П'ятниця, 8 вересня 2017 14:30

            Перші чотири великомісні пасажирські автобуси прибули до Кропивницького. Наразі вони базуються в КП «Електротранс», де мають пройти необхідні процедури реєстрації і технічного контролю.

            - Це перші чотири автобуси із двадцяти закуплених за кошти міського бюджету, що будуть працювати на маршрутах в обласному центрі і дозволять суттєво покращити якість надання транспортних послуг мешканцям міста, - відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун. – Перед тим, як вони почнуть обслуговувати пасажирів, автобуси мають бути зареєстровані, необхідно отримати на них акти технічного огляду, оформити страхування.

            Наступна партія автобусів відправиться із Києва до Кропивницького у понеділок, 11 вересня. Загалом, всі двадцять транспортних засобів будуть доставлені на майданчик КП «Електроранс» до кінця вересня, запевнив Олександр Вергун.

            - Ми зацікавлені, щоб автобуси якомога швидше вийшли на свої маршрути, вони вже визначені, - наголосив начальник управління. – Цього ж з нетерпінням очікують і кропивничани. У даному випадку багато чого залежить від державних органів, які здійснюють процедури реєстрації, страхування  та надання необхідних для початку роботи документів.

Усі новини