Відповідальний бізнес – запорука стійкого розвитку Кропивницької громади

Середа, 31 травня 2023 17:44

Сьогодні, 31 травня, відбулося чергове засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів.

Члени комісії під головуванням заступника голови комісії - директора департаменту з питань економічного розвитку міської ради Ніни Рахуби розглянули питання стану погашення податкового боргу зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки фізичними та юридичними особами.

За результатами роботи комісії до бюджету громади донараховано 147,4 тисяч гривень в рахунок погашення податкового боргу дев’ятьма суб’єктами господарювання.

Також члени комісії підбили підсумки виконання рішень засідання, яке відбулося у квітні 2023 року. У результаті до бюджету громади мобілізовано 458 тисяч гривень в рахунок зменшення податкового боргу чотирма суб’єктами господарювання, зокрема:

- три суб’єкти господарювання зменшили заборгованість на загальну суму 32,8 тис.грн;

Одночасно Ніна Рахуба проінформувала членів комісії, що на виконання доручень комісії департамент з питань економічного розвитку 15 травня 2023 року направив листи восьми суб’єктам господарювання щодо погашення податкового боргу по платі за землю на загальну суму 28,1 мільйона гривень. Питання перебуває на постійному контролі міської влади.

Усі новини