Відважних рятівників привітали у Кропивницькому із професійним святом

Понеділок, 17 вересня 2018 16:49

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. У Кропивницькому з нагоди професійного свята відбулися урочистості з врученням чергових спеціальних звань та нагород.

Привітати представників такої небезпечної та відповідальної професії до Управління ДСНС в області завітали керівники області та міста, народні депутати та духовенство.

Урочистості розпочалися із виконання Гімну та зачитування привітання голови ДСНС України Миколи Чечоткіна. З вітальним словом до рятівників звернувся і міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

- Ви надійні та кваліфіковані представники своєї професії, - наголосив під час свого виступу Андрій Райкович. - Міська влада робить і робитиме усе можливе, щоб ваша служба була безпечнішою, щоб побутові умови відповідали найвищому рівню, щоб вам було комфортно жити і працювати у нашому місті. Ми систематично працюємо з керівництвом ДСНС для забезпечення як моральної, так і матеріальної підтримки працівників. Міською радою розроблено і активно впроваджується в життя програма співпраці з управлінням. Ми вам вдячні за той професіоналізм, який ви проявляєте під час своєї служби.

До привітань міського голови долучився також секретар міської ради Андрій Табалов. Разом з очільником міста вони вручили грамоти виконавчого комітету міської ради кращим рятівникам.

Після урочистої частини єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень за здоров’я представників однієї із найризикованіших професій.

Усі новини