Вихованці хореографічного колективу “Медея” з Кропивницького зайняли найвищі місця на Всеукраїнському фестивалі східних танців у Києві

Понеділок, 23 січня 2017 16:49

Вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Медея» дитячо-юнацького клубу «Гермес» відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького успішно виступили на Всеукраїнському фестивалі «”Захаріт” збирає друзів» Української Асоціації Виконавців Східного Танцю, що проходив у Києві.

У фестивалі східного танцю взяли участь 120 представників з 15-ти хореографічних клубів Одеси, Олександрії, Запоріжжя, Іваново, Бучі, Смоліного та Кропивницького.

П’ятеро танцівниць ансамблю «Медея» віком від 5 до 7 років вибороли 8 перших місць, 3 – других, по одному третьому та четвертому місцях. Нагороджували юних танцівниць кубками та медалями. Колектив також отримав сертифікат на безкоштовну участь у конкурсі в Херсоні і на публікацію на сторінках Всеукраїнського журналу з бейлі-дансу «Захаріт».

Керівник хореографічного колективу «Медея» Тетяна Зеленько була нагороджена почесною премією «Людина року - 2016» від Української Асоціації Виконавців Східного Танцю.

Усі новини