Вихованці кропивницьких ДЮКів мають можливість цікаво і корисно проводити своє дозвілля

Понеділок, 13 листопада 2017 14:54

Продумана, цілеспрямована і спланована робота педагогів-організаторів, керівників гуртків і секцій дитячо-юнацьких клубів під керівництвом відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького дозволяє проводити різнопланові цікаві для дітей-вихованців різного віку повноцінні позакласні заходи.

- Задоволення, цікавість і радість в очах дітей, розкриття і надбання ними творчих навиків і вмінь, спортивних досягнень та впевненість в собі, у своїх силах, проведення, участь і одержання значних перемог у міських, обласних, міжрегіональних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях, конкурсах, спортивних змаганнях та активний відпочинок в доброзичливій атмосфері - саме такий результат всіх позашкільних заходів і роботи в цілому в ДЮКАХ нашого міста, що забезпечує масове добровільне і безкоштовне відвідування дітьми та підлітками клубів за місцем проживання в мікрорайонах нашого міста. – відзначила начальник відділу Людмила Дорохіна.

Так, до Дня української мови та писемності, для вихованців дитячо-юнацького клубу «Скіф» у бібліотеці-філії № 18 міста педагог-організатор Юлія Мизь спільно з працівниками бібліотеки провели з дітьми мовознавчу гру "Доля мови - то доля нації", під час якої розкрили красу, богатство і мелодійність рідної мови, що означає розуміють під поняттям «Любити рідну землю!».

А четверо вихованців дитячо-юнацького клубу «Промінь» під орудою педагога-організатора Ірини Герц взяли участь у Х Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат, присвяченому 74-ій річниці визволення а Києва від нацистських загарбників. Вихованець клубу Санжара Єгор посів 5-те місце у ваговій категорії до 60 кг серед 27 учасників турніру.

Необхідно відзначити і значні спортивні досягнення вихованців дитячо-юнацького клубу «Україна», який очолює педагог-організатор Дмитро Поляченко.

Так, на базі Вільшанської ЗОШ був проведений Кубок Кіровоградської області з кікбоксингу. У змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів із 4 дитячо-юнацьких і спортивних клубів Кропивницкого: ДЮК «Україна» (вул. Пашутінська, 12), спортивний клуб «Воїн» (ЗОШ №35), спортивний клуб «Тигр» (ЗОШ №26), клуб «Партнера» (ДК «Масляниківський»). Переможцями турніру стали вихованці кропивницького ДЮКу «Україна» (наставники Д. Поляченко та С. Плугатар) - Анастасія Бокаева, Артем Мінчев, Юрченко Лера, Мартиненко Микита, Андрійченко Михайло, Хлопецький Віктор, Бунін Стас, Рудий Ростислав, Мишевец Руслан, Задніпряний Ілля, Задніпряний Тимофій, Гольник Богдан, Трелис Глеб, Білоус Надя.

Їх підтримали і юні кропивницькі спортсмени зі спортивного клубу «Воїн» (наставник В. Якімов) - Полулях Олексій, Чайков Матвій. Також в призери увійшли представники цього клубу - Демідов Максим, Умрихін Тимур, Новіков Микита, Шишков Микита. Організатори висловили подяку за допомогу у проведенні обласних змагань із кікбоксингу: Михайлову Олександру Петровичу - заступнику голови Вiльшанської районоi ради, Опрі Василю Дмитровичу - директору Вільшанського ЦДЮТ, Тариці С.П. - очільнику Вільшанського підрозділу Федерації, відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради (начальник Дорохіна Л.В.), управлінню освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації (начальник Таборанський В.П.).

Усі новини