Вихованці кропивницьких ДЮКів проти насильства і за правову освіту для дітей

П'ятниця, 8 грудня 2017 11:42

Педагоги, вихованці та батьки дитячо-юнацьких клубів «Скіф» і «Зоряний» відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького взяли участь у обласному фотоконкурсі «Моя родина без насильства» в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

- Таким чином ми намагаємося привернути увагу громадськості до актуальних для українського суспільства проблем щодо подолання насильства в сім’ї, формування дбайливого ставлення до сімейних традицій, зміцнення інституту сім’ї, - відзначила начальник відділу Людмила Дорохіна.

Виставка робіт учасників ІІ (обласного) заключного етапу фотоконкурсу проходить в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського із 24 листопада по 10 грудня 2017 року. Переможці конкурсу отримають дипломи, цінні призи та подарунки. Організатором конкурсу передбачені І, ІІ, ІІІ призові місця та інші номінації.

Запрошуємо усіх охочих відвідати тематичну виставку фотоконкурсу «Моя родина без насильства». Бібліотека працює без вихідних з 10.00 до 18.00 години дня.

А в рамках проведення у Кропивницькому Тижня права із 04 по 10 грудня 2017 року цікаві тематичні, інформаційно-пізнавальні виховні заходи організовують педагоги дитячо-юнацького клубу «СКІФ» відділу сім’ї та молоді міської ради. Керівник гуртка Альвіна Хажо провела з вихованцями клубу «круглий стіл», під час якого діти переглянули навчально-виховний відеозапис «Про історію права», ознайомилися з Конвенцією ООН про права дитини та іншою правовою літературою для дітей.

Усі новини